MIN TRÄNARE – Jakob Berlin

Sedan tre år tillbaka har jag jobbat med Jakob Berlin. Han hjälper mig med sving och coachning.

Jakobs bakgrund

Jakob har jobbat som professionell golftränare sedan 2008 och innan dess som professionell  golfspelare i sju år där han spelade på tourer i Sydafrika, Norden och USA. Han har tidigare jobbat som Head Pro på Arlandastad Gk samt nu senast på Österåkers Gk där hans huvuduppgift under de senaste fyra åren har varit att utveckla klubbens elitspelare.

Parallellt med golfen jobbar han med Personlig Utveckling med fokus på framförallt stresshantering, avslappning och allmänt välmående. Han föreläser även på den Högre Tränar Utbildningen (HTU) inom kunskapsområdet förändringsarbete och kommunikation

Han ses av andra som en engagerad, lugn, varm, seriös samt kunnig golftränare och personlig coach. Med en grundfilosofi att vi i grunden och i längden behöver må bra av det vi gör, menar han att det samtidigt är viktigt att vi vågar ifrågasätta oss själva och utmana gamla mönster för att utvecklas, både inom golfen och livet i allmänhet.

”Må bra, annars får det va”

Vill du träffa Jakob för golflektioner i Ullna tältet eller för coaching/personlig utveckling redan nu i vinter är du välkommen att höra av dig direkt till honom.

Jakob Berlin
0736-277089
jakob.berlin@pgasweden.com